VAG24 – de aici inchiriaza masini in Cluj!

Serviciile de inchirieri auto VAG24 in Cluj pentru calatoriile de tipul celor offroad sunt foarte cautate in tara noastra. Drumetiile cu traseu prestabilit necesita o cercetare aprofundata asupra modelelor de masini si a pachetelor de servicii oferite de VAG24.ro.

Nissan Qashqai, un SUV din clasa compacta, este o masina ideala pentru drumurile accidentate din Romania. Masina are un consum mic, motorul masinii este diesel si are un nivel de echipare ce depaseste cu mult media normala. Cele mai multe dintre calatoriile organizate pe drumurile offroad de la noi au ca obiectiv principal pregatirea minutioasa pentru drum.

Serviciile de inchirieri auto VAG24 in Cluj va pun la dispozitie o gama variata de masini pentru drumetiile de tipul offroad, cu precizarea ca masina Nissan Qashqai este una dintre cele mai avantajoase variante. Acest SUV este dotat cu motor diesel, fapt din care reiese un consum de carburant foarte mic.

Nissan Qashqai reprezinta o alegere ideala pentru iubitorii de monstri pe patru roti, iar serviciile oferite de VAG24.ro te invita la o tura de offroad 4×4. Inchirieri auto VAG24 in Cluj sprijina inovativele initiative de a parcurge drumuri si pante aparent inabordabile.

Nissan Qashqai face parte din topul celor mai vandute masini SUV din Europa si ii aduce producatorului japonez profituri substantiale, iar calitatea sa este de nivel mediu.

Inchirieri auto VAG24 in Cluj va recomanda aceasta masina din cateva puncte de vedere: pozitia inalta de sedere pe care o confera, dimensiunile sale compacte, ideale pentru traficul urban, designul placut si preturile competitive l-au facut foarte popular in special printre familisti si cu varsta mai inaintata. In anul 2008, brandul Nissan a lansat pe piata si o versiune cu sapte locuri – Qashqai+2. Din punct de vedere tehnic, ambele versiuni sunt identice.

Vag24 inchiriaza masini si turistilor care ne viziteaza tara. Romania este una dintre tarile UE cu drumuri offroad de o intindere foarte mare. Acest atu face ca finalul drumetiei sa aiba si o cireasa de pe tort, peisajele fenomenale de la sfarsitul calatoriei.

Comments

comments

Leave a Reply

Read more:
Pasionat de călătorii

Am un prieten, George, care se dă în vânt după călătorii. A fost în multe ţări ale lumii şi acum...

Ştampila fără semnătură n-are nicio valoare

Tare nu-mi place când trebuie să lucrez cu directorul firmei. E aşa tipicar! Şi nici nu ştii când e într-o...

Ce femei preferă în realitate bărbaţii?

Conform cercetătorilor de la Universitatea din Buffalo, bărbaţilor le plac femeile mult mai inteligente decât ei înşişi, însă doar pentru relaţii...

Close