Vreau ca Moş Crăciun să-mi aducă un coş cadou!

cos_cadou_happy_christmas_892Cu ocazia marilor sărbători religioase, legate de Naşterea şi Învierea Domnului, firmele care se respectă le oferă propriilor angajaţi şi unor colaboratori nişte cadouri. Acestea constau invariabil, până nu demult, în instrumente de scris, agende şi calendare. Personal, acum prefer o alternativă inedită pentru darurile tradiţionale, coşurile cadou. Ei da, aş vrea ca Moş Crăciun să-mi aducă un coş cadou!

Cineva mi-a spus că firma KarinGifts e un magazin online care comercializează cutii şi coşuri cadou oferite cu ocazia Crăciunului şi nu numai. Echipa KarinGifts ne ajută să le dăruim celor mai importanţi clienţi, furnizori, parteneri de afaceri şi angajaţi coşuri cadou atent ambalate şi decorate, cu produse de top în ambalaje de calitate.

KarinGifts ne propune o gamă largă de cadouri pentru Crăciun care îmbină rafinamentul băuturilor alcoolice fine cu savoarea extraordinară a dulciurilor şi cu eleganţa unor coşuri cadou cu totul deosebite. Calitatea produselor folosite pentru realizarea cadourilor este garantată, echipa KarinGifts folosind exclusiv produse ale unor branduri consacrate.

Vă sfătuiesc să încercaţi cu încredere coşurile cadou de la KarinGifts. Firma onorează comenzi nu numai pentru companii şi practică preţuri mici pentru toate produsele comercializate, datorită volumelor mari cu care operează. Clienţii săi permanenţi, printre care mă număr şi eu, atestă seriozitatea cu care lucrează firma şi înalta calitate a serviciilor oferite. Clienţii au devenit fideli fiindcă întotdeauna au garanţia de a găsi cosuri cadou Craciun adaptate cerinţelor şi bugetului lor.

Ambalarea produselor se execută în coşuri de răchită şi în cutii profesionale de cadouri, în funcţie de stocurile disponibile. Clientul poate alege modalitatea de ambalare la momentul comenzii. KarinGifts garantează 100% calitatea şi gama noilor produse în cazul în care acestea nu sunt indentice ca marcă sau producător cu cele din ofertă.logo-karin

KarinGifts ne oferă coşuri de sărbători (coşuri cadou 1-8 martie, Paşte, Moş Nicolae şi Crăciun), coşuri pentru ocazii (coşuri cadou pentru aniversări, onomastice sau Anul Nou), coşuri corporate (coşuri cadou corporate 1-8 martie, Paşte, Moş Nicolae şi Crăciun), colecţii coşuri cadou (coşuri cadou cu şampanie, vin sau whisky, coşuri cadou Buget, Bronze, Silver, Gold, Platinium ş.a.), coşuri personalizate (cu diverse băuturi, dulciuri, delicatese franţuzeşti ş.a.), felicitări personalizate.

Magazinul oferă cosuri KarinGifts ordonate pe site în funcţie de bugetul alocat de client, de la sub 100 lei la peste 500 lei. De asemenea, pot fi comandate coşuri în funcţie de conţinutul lor: cu diverse dulciuri, cafea, ceai şi diferite băuturi. Mai mult, pot fi comandate coşuri cadou în funcţie de destinatar, respectiv femeie sau bărbat.

Firma ne propune coşuri ieftine, ca Happy Christmas, care este un cadou deosebit, dar ieftin, ce conţine specialităţi dulci, precum panettone şi ciocolată fină cu lapte, un vin alb sec, savuros. Coşul cadou e ambalat şi decorat manual, cu globuri şi lumânare cu design de Crăciun.

Dar tot KarinGifts ne oferă şi The Perfect Touch, un cadou special, scump, foarte rafinat, ce conţine specialităţi dulci precum panettone, pates de fruits, dulceaţă artizanală, caramel savuros, praline fine cu lichior, trufe delicioase, ciocolată amăruie, o şampanie elegantă, un whisky de calitate superioară şi o cutie care ascunde o escapadă de lux pentru două persoane.

Însă KarinGifts poate produce la cerere şi cadouri diferite, altele decât cele model. Putem solicita orice altă selecţie de produse şi firma ne răspunde cu oferta fermă în maxim 24 ore.cos_cadou_the_perfect_touch_1467 Nu există decât produse de calitate premium. Toate florile din selecţii sunt importate din Olanda, iar preţurile produselor conţin TVA.

Livrarea în Bucureşti e gratuită pentru comenzi de minim 1000 RON. Livrarea în restul ţării se face contra cost. Livrarea se efectuează la adresa furnizată de client. De asemenea, clienţii pot recepţiona cadourile personal de la sediul KarinGifts.

Comments

comments

2 Comments

  1. Adrian Constantin 02/10/2015
    • Javra 02/10/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Recomandările săptămânii

M-am hotărât să înfiinţez o rubrică duminicală permanentă, intitulată, cel puţin momentan, „Recomandările săptămânii”, din lipsă de originalitate, în care...

Dacă Robert Turcescu era ginecolog, se mai vorbea de el?

Iertată fie-mi ignoranţa, dar cine-i acest Robert Turcescu despre care se vorbeşte atâta în presă? Ce a făcut acest domn...

Beneficiile oferite de un certificat ISO

Lucrez la o companie mare și mi s-a încredințat o sarcină tare dificilă, fiindcă nu știam mare lucru despre ea,...

Close