Se reduc preţurile şi cu 60% de Black Friday

ZorileStore.ro, care a câştigat Premiile e-Commerce de anul acesta la secţiunea cel mai bun start-up pentru un magazin online, participa la Black Friday şi vinde articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii. Cu acest prilej, se vor face reduceri la toate articolele de pe site de pana la 60%.

De reduceri cu minim 20% va beneficia şi toată colecţia toamnă-iarnă 2012. Articolele comercializate de magazinul online ZorileStore.ro cuprind multe branduri, binecunoscute în domeniu, astfel fiind garantate calitatea şi originalitatea lor. Printre acestea se numără: Lotto, Fila, Lacoste, Grendha, Puma, Police, Le Coq Sportif, Prince si multe altele.

În maxim 3 zile lucrătoare, vei primi, oriunde în ţară, ceea ce ai comandat. Livrarea se face prin curierat rapid şi costă doar 5 lei comanda, indiferent câte produse sunt. Plata se poate efectua în numerar, cu card bancar sau ramburs. Cel mai mic termen de garanţie este de 30 de zile. Şi, ceea ce ma încântă e faptul că pot returna produsul comandat şi primit, în 10 zile lucrătoare, fără să fiui chestionat asupra motivului.

Adevărul e că, acum cateva luni, mi-am comandat o pereche de pantofi sport Puma superbi, de la magazinul Zorile Store. După două zile, am primit comanda. Pantofii erau exact cei pe care îi comandasem, mi se potriveau ca număr, erau frumoşi foc, dar în picioarele mele arătau îngrozitor.

Nu ştiu de ce, nu-mi mai plăceau deloc. I-am descălţat şi i-am mai studiat o dată. Erau splendizi. Iar i-am încălţat şi m-am uitat în oglindă. Ei bine, privindu-mi încălţările, mi se păreau banale, insipide. I-am cerut părerea prietenei mele şi a fost de aceeaşi părere: acei pantofi minunaţi, pur şi simplu, îmi stăteau rău.

“Cred că picioarele tale sunt de vină. Nu vezi ce crăcanate sunt?” I-am pus cu grijă înapoi, în ambalajul original şi i-am returnat. Foarte repede mi-am primit banii înapoi. De ce-ţi spun toate astea? Nu ştiu ce să fac. În perioada asta, de Black Friday 2012, aceeaşi pantofi Puma sunt cu 40% mai ieftini. Mă tenteză, ce-i drept, dar sunt puţine şanse să-mi placă de data asta. Mai bine comand o pereche de ghete. Oricum, acum sunt cu 25% mai ieftine decât în restul timpului.

Comments

comments

2 Comments

  1. LoccoChicco 25/11/2012
    • javra 25/11/2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Se cere o temă nouă…

Am ajuns și eu într-un punct în care nu mai suport. Abia mi se încarcă blogul. Deci musai îmi trebuie...

Alţi oameni smintiţi

A venit şi ultimul weekend de septembrie, cea mai frumoasă lună de toamnă, deci e timpul să ne întâlnim la...

Ştampila fără semnătură n-are nicio valoare

Tare nu-mi place când trebuie să lucrez cu directorul firmei. E aşa tipicar! Şi nici nu ştii când e într-o...

Close