Exista anumite cumpene in viata fiecaruia dintre noi cand ne dorim o schimbare extrema. Fie ca alegem sa ne mutam pe alt continent, in alta tara, in alt apartament, la casa sau, pur si simplu, sa renovam si sa redecoram, procesul va fi unul dificil, asa ca ne-ar fi de ajutor sa cunoastem cateva principii esentiale de design inainte de a ne apuca de treaba.
In primul rand, este foarte important sa facem un plan al fiecarei incaperi: cu ce stil ne dorim, ce tematica, ce culori, ce piese de mobilier si cat spatiu va ramane liber.
In al doilea rand, este de dorit sa ne informam cat mai mult in legatura cu produsele pe care dorim sa le achizitionam, sa cantarim foarte bine calitatile si defectele, pentru a putea lua o decizie pe care sa nu o regretam in scurt timp.
Apoi, este recomandabil ca in fiecare camera sa se gaseasca numai strictul necesar: pe hol, un pantofar si un cuier; in sufragerie, o biblioteca, o canapea, o masa de cafea si un fotoliu; in dormitor, un pat, un sifonier, noptiere; in bucatarie, corpurile de stocare cu bufet, o masa si cateva scaune; si in spatiul de lucru, un birou, un scaun si un corp de stocare incapator.
Odata ce v-ati hotarat asupra pieselor de mobilier si le-ati instalat, urmeaza sa va mai ocupati doar de micile detalii precum obiectele decorative, asternuturile si perdelele, cat si de saltea. Cand vine vorba de saltele, este intotdeauna indicat sa ramaneti la ceea ce va este cunoscut, mai ales atunci cand comandati online.
Motivul pentru care insistam asupra saltelelor este pentru ca acestea pot avea efecte mai importante decat am crede asupra noastra. In momentul in care ai o saltea care te-a costat putin, luata de la o firma de care nu mai auzisesi in viata ta, insa nu e nici comoda, nici rigida, si se si umple de praf, rezultatele vor fi durerile de spate, insomniile si alergiile.
Un somn sanatos merita orice sacrificiu.
Ai dreptate, Roxana.
Nu te supăra, nu ar fi mai corect față de cititori să marchezi cumva de la început articolele publicitare ?
Şi adică ce să le fac, Zina?
Şi un advertorial poate fi un articol bun.
Un advertorial care are priză e un articol bun, își merită banii! Bravo! Ca-ntotdeauna, nu te dezminți, scrii minunat!
Îţi mulţumesc, Cristina, eşti drăguţă, ca întotdeauna!