Magazinul online Kafferoma.ro se prezintă pe piața românească cu anumite tipuri de capsule cafea care se mai găsesc doar în Italia. Prețurile accesibile reprezintă unul dintre punctele forte ale acestui magazin. Comandând de aici, putem economisi până la 50% la orice sortiment de cafea ales de la Kafferoma.ro.
Avem la dispoziție diverse capsule cafea de la Kafferoma.ro: A Modo Mio, Beant, Bialetti, Caffitaly, Cafissimo, Dolce Gusto, Espresso Point, Fior Fiore Coop, Illy Iperespresso, Lavazza Blue, Lui L’espresso, Martello, cNespresso, Uno System, păduri cafea, toate cu arome și intensități diferite, fiind imposibil să nu găsim cafeaua pe gustul nostru. Capsulele sunt originale și compatibile cu toate tipurile de espresoare.
De ce comandăm de la Kafferoma.ro?
– Calitatea premium a cafelei pe care o comercializează este primul motiv pentru care alegem Kafferoma. Sortimentele de cafea au fost selecționate cu grijă din Italia și aduse numai cele cu adevărat speciale.
– Prețurile convenabile constituie un alt argument forte, economisind până la 50% la orice sortiment de cafea.
– Unele tipuri de capsule uzuale în Italia nu le putem găsi pe piața românească decât la Kafferoma.ro.
Calitatea cafelei e influențată de proveniență (zona de cultivare), felul depozitării, calitatea apei folosite și procesul de încălzire a boabelor de cafea (torefiere). Până nu de mult, cele mai obișnuite modalități de preparere a cafelei presupuneau folosirea ibricului de tip Moka sau a filtrului.
Actualmente se preferă cafeaua de tip espresso. E necesar un espresor care prepară cafeaua sub mare presiune, prin pomparea forțată a apei fierbinți în cafeaua fin macinată și compactată, timp de cel mult 25 de secunde. Cafeaua va fi proaspătă, iar aroma ei, pregnantă. Amănunte putem găsi aici.
Firma poate fi contactată telefonic: +40.755.456.013;
+39.392.253.3277, prin mesaje: info@kafferoma.ro;
comenzi@kafferoma.ro și personal: str. Principală nr. 151, Laz (Sasciori), jud. Alba.
Cafea sau ceai?
Persoanele care beau cel puțin o ceașcă de cafea simplă pe zi își reduc riscul dezvoltării hemoragiilor cerebrale sau a atacurilor vasculare cerebrale cu până la 20%. Cafeaua rămâne o băutură sănătoasă și dacă este decofeinizată. De altfel, o concentrație prea mare de cofeină poate conduce la creșterea stării de anxietate.
Băutorii de cafea au zilnic o mare doză de antioxidanți, crom și magneziu, care sprijină reglarea nivelului de glicemie în sânge, ajutând organismul să dozeze corect secreția de insulină.
Atuurile cafelei
Mărește nivelul de inteligență dobândită. Cafeaua îmbunătățește funcția cognitivă. Timpul de reacție, atenția, gândirea logică, toate funcțiile creierului asociate cu inteligența dobândită ating un randament superior, consumând cafea.
Ajută la combaterea depresiei. Persoanele care beau în medie 4 cești de cafea pe zi sunt cu 10% mai puțin predispuse depresiilor. Starea de spirit pozitivă este oferită de antioxidanții din boabele de cafea.
Alungă gândurile negre. Bând 2-4 cești de cafea zilnic, se reduce predispoziția către suicid cu până la 50%. Atenție, consumul în exces de cafea poate accentua gândurile negre!
Este un stimulent puternic al creierului. Cafeaua mărește randamentul cerebral și fizic, fiind folosită de atleți. Cofeina crește numărul acizilor grași, sporindu-se astfel performanțele sportive.
Micșorează riscul îmbolnăvirii de Parkinson. Băutorii de cafea au cu 60% mai puține riscuri să se îmbolnăvească de Alzheimer și demență, iar riscul de dezvoltare a bolii Parkinson e mai mic cu 32%-60%.
Ajută la reglarea activității ficatului. Consumul zilnic de cafea ajută ficatul să-și autoregleze funcțiile. Prin aportul de cafea, se reduce riscul dezvoltării colangitei sclerozante primare, care produce ciroză hepatică, insuficiență hepatică și cancer hepatic. Alcoolicii care beau zilnic o ceașcă de cafea își reduc cu 20% riscul de a dezvolta ciroza alcoolică.
Micșorează riscul apariției diabetului. Consumul a 3-4 cești de cafea pe zi este asociat cu 25% mai puține riscuri de dezvoltare a diabetului de tip 2.
Reduce riscul dezvoltării cancerului de piele. S-a constatat și micșorarea riscului de dezvoltare a carcinomului cu celule bazale, cel mai comun tip de cancer al pielii. Cei care beau minimum 3 cești de cafea zilnic sunt mai puțin predispuși cancerului cutanat decât persoanele care nu consumă băuturi cofeinizate.
Și băutorii de ceai au mai puţine riscuri de a face cancer de piele, de sân sau de prostată. Ceaiul, mai ales cel verde, e bogat în antioxidanţi care limitează distrugerea celulelor şi îmbunătăţesc sistemul imunitar, iar polifenolii duc la scăderea presiunii sângelui şi a nivelului de colesterol. Totodată, are efecte de prevenire a bolii Alzheimer.
Peste 40% dintre români beau zilnic ceai, jumătate dintre ei preferând ceaiurile medicinale. Acestea, însă, pe termen lung, le-ar putea cauza probleme. E bine să aleagă ceaiuri din fructe, care au numeroase beneficii, fără efecte adverse.