Ocupă-te doar de lucrurile pentru care ești calificat!

Când îmi parcam bătrâna Dacie în spatele blocului, am văzut cum vecinul meu, Ion, meșterea la mașina lui marca Opel. Mulți proprietari de mașini preferă să-și pună la încercare dibăcia, încercând să și le repare singuri. Personal, sunt de părere că oricine ar trebui să se ocupe doar de lucrurile pentru care e calificat. În caz contrar, avem mari șanse de a agrava și mai mult o problemă.

Sigur, n-o să-i telefonez unui electrician pentru a-mi înlocui un bec ars, dar când e vorba despre lucruri serioase, precum schimbarea tabloului de siguranțe, apelez la un om calificat în reparații de natură electrică. Văzându-l pe Ion, automat m-am întrebat de ce nu-și duce mașina într-un service, ca să n-o strice mai rău. Vecinul meu este un om agreabil și un excelent istoric, însă n-are pregătire tehnică.

– Salut, Neluțule! Îți face probleme tinicheaua?

– Salut! răspunse vecinul. Tinichea e vechea ta Dacie, nu Opelul meu! Cred că alternatorul este de vină. Speram c-o să-i vin de hac, dar e încăpățânat…

– Nu-i mai bine să apelezi, ca un om civilizat ce te pretinzi, la un service de reparatii alternatoare Opel, ca să-ți repare repede și bine mașina?

– Există vreun service specializat expre pentru așa ceva?! se minună Ion.

– Da, băiete, poți fii sigur! Echipa reparatii-alternatoare.com oferă servicii de reparații alternatoare pentru orice marcă auto, motociclete și camioane.

– I-auzi, pentru tot ce mișcă pe carosabil!

– Sigur! Colaborează cu reprezentanțele auto Opel, Renault, Ford și Logan. Specialiștii săi pot repara orice model de alternator folosit pentru autoturismele Opel. Și apoi, aici se oferă garanții pentru lucrările efectuate: 12 luni pentru persoanele fizice, 6 luni pentru cele juridice și pentru taximetriști.

– Bună treabă, mersi pentru pont! Cum dau de firma asta?

– Pentru programări și informații sună la… Stai să caut în agenda  telefonului… 0766 74 82 11, sau folosind formularul din pagina de Contact a site-ului. Te așteaptă la service-ul companiei SC Total Auto Electric SRL din bd. Energeticienilor nr. 86, sector 3, București.

– Aha, e aproape! Ce noroc să ne vedem exact când am mai mare nevoie de tine!

– Așa-i, Neluțule! Adevărul este că firma asta oferă multe servicii: recondiționarea alternatoarelor, înlocuirea rotorului alternator, a rulmenților alternatorului, a statorului alternator, a cărbunilor oricărui tip de alternator auto, a releului alternator, a diodei alternatorului, reparații electromotoare, diagnoză auto. Personalul specializat are dotările tehnice moderne necesare pentru a schimba orice componentă a alternatorului auto, inclusiv rotorul acestuia. Se folosesc numai piese de schimb originale, la prețuri foarte avantajoase. Mergi acolo, calitatea e garantată!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Cum să fii îndeajuns de prost încât să devii șef

Când mă uit în jur, observ prostia în habitatul său natural. Ţara geme de oameni inteligenți care n-au nicio șansă...

De ce devenise Adrian Păunescu incomod

O prietenă mi-a trimis pe adresa de e-mail o poezie despre care spune că i-ar aparţine lui Adrian Păunescu, care...

Vreau să-mi fac piscină!

Am un prieten care vrea neapărat să-şi facă o piscină. Adevărul că şi-a modernizat casa şi alături de ea ar...

Close