Pretenţiile aberante ale unor vedete

S-a constatat faptul că o persoană răsfăţată de soartă, cu cât câştigă mai mulţi bani, cu atât are dorinţe mai năstruşnice, care sfidează logica şi  chiar bunul-simţ. Conduita multor oameni celebri din showbiz este adesea departe de a  fi normală. Fac asta numai ca să şocheze, ca să iasă din tipare? Nimeni nu ştie precis. În tot cazul, astăzi veţi vedea pretenţiile aberante ale unor vedete.

Jennifer Lopez e vedeta care, pentru a face parte din juriul de la American Idol, a cerut un dressing room, propria echipă de stilişti şi un salariu de 16 milioane de euro pe sezon. Nu i-au fost acceptate toate pretenţiile, evident.

Jennifer detestă roşiile şi tot ce derivă din ele. Una dintre dorinţele ei speciale este ca încăperile în care păşeşte să fie parfumate cu iasomie. La un eveniment organizat pentru ajutorarea bolnavilor de SIDA din Africa, cântăreaţa a cerut ca rulota ei să fie complet decorată în alb: de la mobilier baie pănă la flori.

Busta Rhymes ţine să-i fie aduse 24 de bucăţi de pui prăjit, prezervative şi o mare cantitate de bere Guiness.

Madonna doreşte ca în timpul turneelor sale să-i fie instalată o cadă adâncă în cabină. Câteodată cere ca toate luminile să fie stinse, pentru a putea admira în voie cerul înstelat.

Atunci când a concertat la Bucureşti, „regina muzicii pop” a cerut apă sfinţită îmbuteliată, 1.370 de prosoape, 20 de linii telefonice, soia verde, trandafiri albi şi bodyguarzi femei. În turneul din 2006, Madonna le-a cerut angajaţilor hotelurilor care au găzduit-o câte un vas nou de toaletă în fiecare zi şi câte trei lumânări care s-o protejeze de vibraţiile negative.

Prince era cunoscut pentru pretenţiile sale excentrice. El dorea ca totul în camera lui să fie acoperit cu folie de plastic, pentru a fi sigur că totul este neatins înaintea sa. Cerea ceai şi cafea servite în servicii speciale, alături de miere, lamâie, zahăr, frişcă şi ghimbir proaspăt. Starul mai cerea uneori şi o injecţie cu vitamina B12.

Mariah Carey nu face un pas fără asistentul său personal. Cântăreaţa doreşte să aibă o însoţitoare şi în baie, pentru a-i ţine prosopul! La orice apariţie publică, nu acceptă postere ale altor staruri, cu atât mai puţin ale Christinei Aguilera, pe care o detestă.

La una dintre apariţii, Mariah a fost transportată cu un Rolls-Royce, pe un covor roz, în interiorul unei clădiri, până la un podium roz. Aceasta a dorit să fie aduse 20 de pisici şi 100 de porumbei albi, care să fie eliberaţi, la apariţia sa, dar cererea i-a fost respinsă din cauza regulilor de igienă foarte stricte.

Diva e foarte pretenţioasă şi cu ce îngurgitează: numai şampanie scumpă, dintr-un pahar de cristal, cu un pai flexibil, dar şi cabernet souvignon, de 200 de dolari sticla. Cântăreaţa doreşte întotdeauna şi nişte cârnaţi groşi.

Beyonce tuşeşte dacă bea din pahare de plastic şi cere cupe din cristal. În camera ei trebuie să existe rădăcini proaspete de ghimbir şi un borcan cu miere.

La toaleta hotelului doreşte numai hartie igienică de culoare roşie, iar capacul closetului trebuie schimbat. Camera care o găzduieşte trebuie sa fie proaspăt vopsită în alb. În plus, membrii stafului său sunt nevoiţi să poarte îmbrăcăminte din bumbac 100%. Numai aşa au permisiunea de a se apropia de vedetă.

Britney Spears pleacă în turneu cu un bax de bomboane mentolate şi o geantă de Doritos (tortilla chips). Cântăreaţa pretinde şapte cabine securizate pentru ea şi echipa sa.

La Londra, vedeta le-a cerut organizatorilor cheeseburgeri şi 100 de smochine şi prune. În plus, cântăreaţa a dorit să-i fie adus un tablou al prinţesei Diana…

Rihanna e mai tot timpul prost dispusă şi are ieşiri deplasate. Când a susţinut un concert în Suedia, a pretins preparate mexicane de la un restaurant. Cum livrarea a durat prea mult, iar mâncarea s-a răcit pe drum, şi-a lovit angajatul, aruncându-i vesela în cap. Cântăreaţa trebuie să aibă tot timpul la dispoziţie ouă fierte, şuncă şi carnaţi, toate de curcan.

Rolling Stones pleacă în toate turneele cu pensule pentru vopsea, toaletă pe roţi şi masă de snooker cu postav nou-nouţ.

Naomi Campbell îşi iese şi ea foarte uşor din fire, iar cu oamenii din personalul său se poartă execrabil, lovind oamenii, ocărându-i şi umilindu-i. În plus, modelul detestă scările. O dată a refuzat să apară într-un show de televiziune, văzând că trebuie să urce câteva trepte până în platou.

Rolling Stones pleacă în toate turneele cu pensule pentru vopsea, toaletă pe roţi şi masă de snooker cu postav nou-nouţ.

Katy Perry nu suportă ca şoferul care conduce autocarul de turneu să i se adreseze sau s-o privească în oglinda retrovizoare. La hotelurile care o găzduiesc, ea cere 24 de gustări diferite, 6 tipuri de băuturi, un expresor de cafea, o oglindă mare şi un scaun regizoral.

Lady Gaga doreşte un platou de cubuleţe de brânză pe cuburi de gheaţă. La fiecare concert trebuie să aibă la dispoziţie o mască de gaze, un tub de oxigen şi miere. Cântăreaţa e foarte pretenţioasă în ce priveşte mâncarea: dacă spectacolul are loc lunea, cere grătar, marţea, mâncare asiatică, miercurea, preparate mexicane, joia, mâncare tradiţională americană, vinerea, bucate de post, sâmbăta, paste, iar duminica mănâncă preparate din curcan.

Comments

comments

Leave a Reply

Read previous post:
Încărcătoarele bateriilor și auto-descărcarea

Bateriile sunt prin natura lor instabile. Din cauza electronilor ce se mișcă tot timpul și care trebuie ținuți sub control,...

Close