Un mic ajutor pentru site-ul tău

Ați auzit de Miracle Bill? Nu? Hai că vă spun despre ce este vorba. Este destul de simplu, poate chiar prea simplu. Firma oferă un program de facturare pentru site-uri, pentru firme, ați prins ideea. Însă are câteva atuuri cu care ies în evidență, ceva ce nu se găsește la concurență.

Acest sistem oferă câteva beneficii față de orice alt program de facturare clasic. Datorită sistemului său, vei putea economisi timp și efort, în același timp totul fiind mai simplu. Ca să nu mai spun și de costuri, acestea fiind atât de reduse încât își poate permite oricine, fără o investiție prea mare.

Acest program preia comenzile de pe site-ul tău e-commerce și facturează printr-un singur click. De ce ai folosi un asemnea serviciu? Este simplu. Da, și acesta este un argument. Nu mai trebuie să preiei manual datele și să completezi facturile, totul se rezolvă cu o singură apăsare de buton. Aceste date vor fi transferate în contul tau MiracleBill, de unde le vei putea trimite mai departe sau printa.

Pentru a vedea facturile și datele tale, nu ai nevoie decât de o conexiune la internet. Acestea pot fi accesate în orice moment al zilei, de pe orice dispozitiv, deoarece totul este stocat în cloud și securizat SSL. Dacă se întâmplă ceva și pierzi o comandă din magazinul tău online, nu trebuie să-ți faci griji, vei găsi totul în cloud. Cu MiracleBIll ai un sistem de facutare complet și rapid, care face totul de la emiterea facturilor la înregistrarea plăților. Pentru orice întrebare sau nelămurire, puteți accesa site-ul firmei, unde veți primi răspunsuri la toate întrebările pe care le aveți.

Dacă nu ești sigur că vrei să utilizezi acest serviciu și nu dorești să faci o plată ca mai apoi să-ți pară rău de banii dați, poți încerca programul gratuit 30 de zile. Desigur că nu te vei bucura de tot ceea ce oferă un abonament plătit, dar vei avea tot ceea ce îți este necesar. După această perioadă, poți trece la un abonament plătit lunar, sau să renunți. Nimic mai simplu.

Cu ajutorul acestui program, vei putea vizualizare oriunde facturile și încasările, le vei putea chiar și printa și descărca în format PDF, fără ca măcar să fii nevoit să ai calculatorul prin apropiere. Chiar și dacă acesta se defectează, nu vei pierde nimic, totul fiind pe un server securizat unde doar tu vei avea acces la datele tale.

Costul unei licențe este de 25 de lei  pe lună, la care se adaugă TVA-ul. Un preț extrem de mic, care n-ar trebui să creeze probleme nimănui. Pentru mai multe detalii, așa cum am spus mai sus, le puteți accesa site-ul firmei și să vedeți ceea ce oferă programul cu exactitate. Ceea ce v-am prezentat e doar o părticică.

Comments

comments

Leave a Reply

Read previous post:
Vorbe de spirit despre femei uşoare

Din când în când vă înfăţişez lumea şi diversele ei aspecte în viziunea oamenilor de spirit, care au formulat motto-uri,...

Close