Dacă aveţi o maşină de spălat care vă face probleme, e util de ştiut că un service de specialitate o poate face ca nouă. Oricui i se poate întâmpla să se trezească cu maşina de spălat defectă şi să nu ştie ce să facă. Specialiştii unui service autorizat cu experienţă îndelungată pot interveni prompt şi repara rapid orice model de maşini de spălat.
Diagnosticarea este un pas important în ceea ce priveşte reparaţiile maşinilor de spălat. De aceea trebuie să apelaţi la un service maşini specializat, atunci când maşina dvs. nu funcţionează cum trebuie. De cele mai multe ori, nici nu este o problemă foarte gravă.
Service-urile de specialitate oferă reparaţii maşini de spălat, la propriul sediu sau la domiciliul clientului, în funcţie de gravitatea problemei. Specialiştii service-ului oferă o gamă completă de servicii pentru întreţinere şi reparații mașini de spălat Zanussi în Bucureşti şi judeţul Ilfov.
Legătura dintre Zanussi și Electrolux
Compania producătoare de electocasnice Zanussi a apărut în Italia, în 1916, fiind înfiinţată de Antonio Zanussi şi a fost multă vreme pe primul loc în topul companiilor producătoare de maşini de spălat. Compania e cunoscută şi pentru că a adus foarte multe inovaţii pentru maşinile de spălat.
În 1984, Electrolux, o companie producătoare de electrocasnice suedeză, a achiziţionat firma Zanussi. De aceea, multe dintre piesele maşinilor de spălat Zanussi sunt produse de Electrolux. Actualmente, compania Electrolux este al doilea mare producător mondial de electrocasnice, după Whirlpool.
Probleme uzuale apărute la maşinile de spălat
Multe dintre problemele cu care se confruntă o maşină de spălat sunt legate de felul în care e folosită. Printre problemele cu care se confruntă utilizatorii se numără:
– probleme cu rotaţia cuvei, din cauza încărcării prea mici sau prea mari cu rufe a maşinii;
– dificultăţi legate de evacuarea apei, cel mai adesea din cauza defectării pompei de apă;
– probleme cu afişarea de coduri de eroare pe display-ul maşinii de spălat;
– zgomotele ciudate în funcţionare pot avea mai multe cauze: un obiect din metal (buton, monedă etc.) se loveşte de cuva maşinii, un obiect e blocat în filtrul maşinii de spălat, rulmenţii s-au stricat;
– maşina de spălat miroase neplăcut din cauza spălării hainelor la temperaturi mici. Spălarea cu apă de până la 30 de grade Celsius favorizează acumularea bacteriilor în maşină, care provoacă mirosurile. Pentru a distruge bacteriile, trebuie efectuat, din când în când, un program de spălare cu apă fierbinte.
Cu orice problemă v-aţi confunta, e mai bine să cereţi ajutorul unui service maşini de spălat autorizat, pentru a avea garanţia unor reparaţii de calitate.
Dacă aveţi probleme de orice natură ale maşinii de spălat, trebuie să apelaţi la un service de maşini de spălat.