Ce produse mai puteti gasi pe Folina.ro

Despre Folina.ro au auzit foarte multi, deja clientii lor fideli le cunosc site-ul din scoarta in scoarta. Dar stiati ca Folina va aduce si o gama noua de produse? Este vorba despre lavete din microfibra, niste accesorii pentru curatenie pe care trebuie sa le avem cu totii, in locuintele personale. O laveta microfibra are multe proprietati si avantaje, pe care le vom enumera in randurile ce urmeaza:

  • te ajuta sa economisesti bani si dureaza mai mult ca alte materiale;
  • este sigura pentru mediul inconjurator si poate sa curete doar cu apa, fara niciun fel de substante chimice;
  • indeparteaza peste 90% dintre bacteriile de pe suprafetele curatate;

Asadar, putem deduce din start faptul ca microfibra este mult mai eficienta. Microfibra poate fi folosita pentru a indeparta praful fara a fi strict necesara utilizarea solutiilor de curatare. Mai mult decat atat, se curata si extrem de usor. Singura regula de care trebuie sa tineti cont, este aceea ca nu trebuie sa folositi clor la spalarea acesteia, deoarece clorul poate distruge microfibrele lavetei, iar acest lucru poate diminua eficacitatea sau capacitatea ei de a acumula murdaria de pe suprafete.

Folina.ro stie de avantajele unor astfel de produse, de aceea a hotarat sa le puna clientilor la dispozitie o gama variata de lavete microfibra, la preturi mai mult decat accesibile. Daca vreti sa descoperiti lavetele puse la dispozitie de ei, atunci nu mai amanati nicio secunda vizita la ei pe site, care este disponibil 24/7. De asemenea, aruncati o privire si peste celelalte game de produse, pe care acestia o ofera.

O data pe saptamana, carpa din micirofibra care este folosita zilnic se poate spala la masina de spalat, chiar si la un ciclu scurt de spalare. Mai intai trebuie clatita, dupa care introdusa in masina de spalat, alaturi de alte tesaturi (preferabil prosoape si alte articole similare). Deci nu trebuie sa depuneti un efort in plus pentru curatarea acesteia, deoarece se curata la fel de usor ca oricare alta bucata de material textil.

Cu Folina.ro, aveti mereu ceva nou de descoperit. Asadar, vizitati-le site-ul si achizitionati toate acele produse de care aveti nevoie sau care va plac.

Comments

comments

Leave a Reply

Read previous post:
Hartie de calitate de la un furnizor de incredere!

Firmele trebuie sa aiba mereu un furnizor de incredere la indemana, deoarece mai devreme sau mai tarziu vor avea nevoie...

Close