De ce suntem clienţi ai farmaciilor independente

De curând am avut nevoie de un consult medical, fiindcă primăvara răcesc adesea şi obosesc repede. I-am telefonat verişoarei mele, Rodica, medic de familie. Cu această ocazie am aflat că circa 700.000 de oameni calcă pragul farmaciilor independente, în care găsesc trusa de primăvară, fiindcă acolo primesc sfaturi competente de la profesionişti dedicaţi. Azi veţi afla de ce eu şi familia mea am devenit clienţi permanenţi ai acestor farmacii.

– Caută trusa de primăvară, în farmaciile independente semnalizate corespunzător! Sunt peste 800 în toată ţara, mi-a spus telefonic Rodica. E un set de produse adaptat nevoilor tale şi familiei tale, pentru aceasta perioadă, care conţine medicamente şi alte produse care n-au nevoie de prescripţie medicală.

– De ce, Rodi, tocmai trusa asta? am întebat-o eu nedumerit.

– Ah, tu eşti un pacient curios tipic! Ba poate eşti şi neîncrezător, având în vedere că sunt verişoara ta şi nu mă vezi ca pe o doctoriţă. Trusa conţine produse atent selecţionate de specialişti în domeniul farma, pe care e bine să le ai la îndemână în caz de nevoie. În plus, practică preţuri mici. Uită-te pe pagina cu farmacii independente să vezi unde găseşti trusa de sezon. Anual farmacia derulează 8 campanii, câte una pentru fiecare trusă cu soluţii de sezon.

Rodica mi-a recomandat să caut farmaciile independente nu fiindcă Ştefania, o bună prietenă de-a ei, fostă colegă de liceu şi facultate, lucrează în una dintre ele, ci pentru felul în care aceasta i-a descris mediul în care lucrează, în care nu-i obligată să atingă nişte targeturi şi nu-i presată de nimeni să promoveze anumite produse, cum se obişnuieşte în alte părţi. Eliberată de astfel probleme, Ştefi îşi poate face meseria respectând plenar jurământul lui Hipocrate.

Pentru oboseala de care m-am plâns, mi-a spus câte ceva despre efectele benefice ale magneziului din suplimentul alimentar equilibra, care conţine vitamina B6: contribuie la reducerea oboselii şi extenuării, ajută la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii sistemelor muscular, osos şi imunitar, precum şi a danturii.

Apoi, Rodica a vorbit şi cu soţia mea, recomandându-i produsul korill, care conţine 100% ulei pur de krill, care e de 40 de ori mai eficient decât Omega 3, 6, 9. I-a recomandat Korill, capsule moi, uşor de înghiţit, pentru reglarea corespunzătoare a nivelului de colesterol şi trigliceride. De asemenea, micşorează riscul apariţiei unor accidente cardiovasculare. În plus, reface necesarul de acizi graşi esenţiali şi de antioxidanţi naturali în organism. Trebuie să ţină câteva cure de cel puţin 3 luni.

Desigur, am căutat şi am găsit repede, chiar pe strada noastră, la parterul unui bloc, o farmacie recomandată de Rodica, în care am găsit trusa de primăvară, pentru starea noastră de bine în acest sezon, de care suntem foarte mulţumiţi. Intenţionăm să ne ducem în curând copilul undeva, la munte, fiindcă ne-am săturat de Bucureşti şi ne va face bine şi nouă, adulţilor, un sejur la aer curat. Trusa noastră pentru energie şi celelalte două produse achiziţionate ne vor asigura un concediu liniştit, fără evenimente neplăcute.

Comments

comments

2 Comments

  1. Ana 12/05/2015
    • Javra 12/05/2015

Leave a Reply