Navigând pe net, am dat peste această „reţetă budistă, veche de 5.000 de ani, care poate vindeca orice boală”. Reţeta panaceu conţine numai usturoi, alcool rafinat şi, conform pozei, boabe de piper negru. Dincolo de proprietăţile curative pe care le-ar avea, mi-au trezit interesul reacţiile celor ce au comentat-o. Asta m-a făcut să mă întreb dacă ar putea exista vreo reţetă care vindecă toate bolile.
Dacă ar fi chiar aşa, cel care a inventat-o sau, în cazul acesta, a pus-o pe tapet, cu siguranţă, ar fi fost recompensat cu Premiul Nobel pentru Medicină şi ar fi devenit celebru. Ori, după câte ştiu, asta nu s-a întâmplat. Nu sunt în măsură să vă sfătuiesc să încercaţi reţeta, nefiind medic, dar nici nu vreau să vă descurajez. Vă recomand prudenţă şi consultarea unui specialist.
La prima vedere, reţeta nu pare a fi periculoasă, deşi un comentator spunea că putem deveni alcoolici. Pe de altă parte, citind ce boli vindecă, primul pe listă este trecut miocardul, care, vezi bine, numai boală nu e. Poate traducerea a fost defectuoasă şi era vorba de bolile miocardului. În tot cazul, vă redau integral reţeta şi o parte dintre comentariile cititorilor, unele, savuroase, cu grafia originală. Mi-am permis doar să adaug diacritice.
Această reţetă a unui “farmacist” a fost găsită în 1972 într-o mânăstire budistă din Tibet. Era veche de 5.000 de ani.
Preparare – Adaugă 350 de grame de usturoi într-un borcan de sticlă. Toarnă 220-250 de grame de alcool de 95-96 de grade.
Avertisment – Alcoolul nu trebuie să conţină alte substanţe ca metanol. Închide ermetic borcanul şi pune-l în frigider 10 zile. În a 11-a zi, filtrează conţinutul. Lichidul rezultat se pune înapoi în borcan. Se mai ţine la frigider încă 2 zile.
Tratament – După această perioadă, remediul este gata pentru a fi folosit. Picăturile se iau cu lapte sau apă, înainte de masă, după cum urmează:
Număr de picături
Ziua 1 – Mic dejun 1/ Prânz 2/ Cină 3
Ziua 2 – Mic dejun 4/ Prânz 5/ Cină 6
Ziua 3 – Mic dejun 7/ Prânz 8/ Cină 9
Ziua 4 – Mic dejun 10/ Prânz 11/ Cină 12
Ziua 5 – Mic dejun 13/ Prânz 14/ Cină 15
Ziua 6 – Mic dejun 16/ Prânz 17/ Cină 18
Ziua 7 – Mic dejun 12/ Prânz 11/ Cină 10
Ziua 8 – Mic dejun 9/ Prânz 8/ Cină 7
Ziua 9 – Mic dejun 6/ Prânz 5/ Cină 4
Ziua 10 – Mic dejun 3/ Prânz 2/ Cină 1
Ziua 11 – Mic dejun 15/ Prânz 25/ Cină 25
Ziua 12 – Mic dejun 25/ Prânz 25/ Cină 25
Continuă cu 25 de picături de trei ori pe zi, până termini întreaga cantitate.
ACEASTĂ TERAPIE SE POATE FACE DOAR O DATĂ LA 5 ANI!
Vindecă următoarele boli: miocardul, arteroscleroza, sinuzita, hipertensiunea, bolile de plămâni, artrita şi reumatismul, afecţiunile de vedere şi de auz, impotenţa, lipsa de apetit, gastrita, ulcerul şi hemoroizii, curăţă corpul de grăsimi şi pietre, îmbunăţăşete metabolismul şi venele vor redeveni elastice, “topeşte” cheagurile de sânge, reglează greutatea corporală, absoarbe tumorile interne şi externe.
Comentarii
Petre Daniel – Te vindecă de toate bolile, dar devii alcoolist până termini tratamentul şi dupa aceea nu mai numeri picăturile, numeri paharele – câte 25 pe zi.
Florin Cotos – Nu mai ştiţi ce să daţi pe net băi nesimţiţilor da ce budişti aveau frigider pe vremea aea ? a stai am uitat le punea ân geţari 10 zile dupaea le lua şi le punea la loc 2 zile…
Sandocan Sandocan – pe cine prostiţi cu aşa ceva minciuni
Spartacus Luptator – Excroci care doar în românia poţi găsi unde ai văzut aşa ceva,ăştia ne cred dobitoci,când ne apucăm de exterminat,
Georgeta Dorobantu – N-are ce rău să facă! Am să încerc!
Florentina Buzarna – să înţeleg că asta e lista cu TOATE bolile?!?
Sin Virginica – eu am făcut această reţetă… eram f bolnavă ..pe cale să îmi elimine un rinichi…am făcut reţeta… am luat picăturile… alcolul nu se simnte…doar mirosul puternic de usturoi..dar cu puţină apă ..e ok… nu îţi vine miros în gură după…. pe mine ma ajutat enorm,,, 5 ani nu am luat nici o pastilă de tensiune ..colesterolu glicemia erau ok.. fără nici o terapie… nu ştiu cine la inventat.. dar de sănătos e f sănătos… eu acum îl refac din nou,,,,pe mine ma ajutat.. după luni de spitalizări..diagnosticuri,, zeci de pastile la zi… am ajuns să nu iau nimik … şi 5 ani totul mia fost ok….
Iuliana-Viorica Tudor – DAR,cum măsurau calugării ăia budişti tăria alcoolului( să nu mai vorbim că nu cred că se folosea alcoolul în forma distilată,pe vremea aceea,fiindcă distilarea nefiind cunoscută şi practicată,deci!!!!)
Ionut Brihacel – da, ţinut la frigider acum 5000 de ani. frigider = păstrezi la rece, că e pivniţă sau un aparat modern, asta e altă discuţie, dar voi sunteţi oamenii care atunci când vă arată cineva luna vă uitaţi la degetul omului.
Tiberiu Patko – Tratamentul există şi este probat! Se numeşte CURA TIBETANĂ DE USTUROI ! Este contraindicat celor ce suferă de TROMBOCITOPENIE ! în rest e OK. ATENŢIE,usturoiul nu se curăţă cu obiect metalic (înverzeşte) şi trebuie zdrobit tot cu obiect nemetalic
Costea Costel – sisteme de conservare şi răcire existau încă din cele mai vechi timpuri…!
Matei Violeta – Budhiştii nu consumă alcool sub nici o formă.
Liviu Pintilie – De când e miocardul o boală?
Sursa: aici
:)) Delicioase comentariile, fac toti banii, ca de obicei. Nici nu ma gandesc sa incerc reteta miraculoasa. 😀
Oricum, interesante legile dietei budhiste.