Sunt Allview X2 Soul Style și știu că tânjiți după mine!

Singurul brand autohton de pe piața românească de IT & C care reușește să facă față cu brio concurenței brandurilor străine este Allview. Telefoanele Allview Dual SIM oferă posibilitatea separării convorbirilor de afaceri de cele personale și efectuarea de apeluri în diferite rețele la cele mai mici costuri. Vă vorbesc despre creatoarea mea, compania Allview, fiindcă sunt telefonul Allview X2 Soul Style și știu că tânjiți după mine!

În 2008, compania a pornit cu două modele de telefoane Dual SIM, actualmente existând 20 de modele cu funcționalități diferite. Acum Allview e brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din Romania. Ca să știți care e familia mea…

Din 2010, ALLVIEW® e marcă înregistrată pe teritoriul UE. În 2011 Visual Fan a câștigat diploma de excelență a Camerei de Comerț și Industrie din județul Brașov pentru activitatea de cercetare și dezvoltare desfășurată în ultimii 5 ani.

Toate acestea ar fi de ajuns ca oricine să aleagă un telefon Allview. Totuși există multe alte motive, dintre care amintesc doar câteva:

– telefoanele Allview au integrate aplicații software care asigură utilitate mărită și mai mult divertisment;
– oferă acces direct la Allview Store, magazin propriu de aplicații si jocuri gratuite și către versiunile online ale principalelor publicații de știri, business și divertisment;
– oferă asistență prin telefon și email tuturor clienților;
– prin intermediul paginii sale website oferă suport pentru orice produs;
– se oferă garanție extinsă de 3 ani pentru majoritatea telefoanelor.

Acum voi arăta de ce oricine tânjește după un smartphone ca mine, subsemnatul Allview X2 Soul Style. Îi ofer utilizatorului o experiență de navigare online mult mai bună, fiindcă suport viteze mai mari de transfer, prin tehnologia 4G. Sunt elegant, suplu și foarte inteligent.

Dacă ar fi ca un utilizator să aleagă o singură dotare, funcție sau facilitate favorită pe care o posed, ar însemna să mă văduvească de toate celelalte calități, ori acestea nu sunt puține. O spun fără falsă modestie. Modeste să fie alte telefoane, care merită acest calificativ! Eu ofer toate beneficiile de care e capabil doar un smartphone excepțional: pe lângă performanțe, filme și fotografii extraordinare, înviorarea vieții sociale a utilizatorului și loialitate. Am greutatea de 128 grame și mi s-a pus un preț uimitor de mic: 899 lei.

Sunt un Dual SIM, cu unul dintre sloturi Micro SIM iar celalalt Nano SIM, cu viteze 4G pe ambele cartele SIM alternativ. Vitezele de download ajung până la 150 Mbps. Cum să nu mă iubescă un gammer sau un cinefil?!

X2 Soul Style înseamnă în primul rând performanță

Sunt dotat cu un procesor Quad Core de 1,3 GHz, îndeajuns de puternic pentru a asigura fluență în utilizare, o soluție grafică Mali T720 pentru jocuri și 2 GB memorie RAM. În plus, rulez sistemul de operare Android™ 5.1 Lollipop.

Strălucesc și la propriu, nu doar la figurat, la construcția mea robustă, dar cu suprafețe delicate, contribuind sticla rezistentă la zgârieturi Asahi Glass, care îmi protejează ecranul și partea din spate. Grosimea de numai 6,95 mm și designul meu rafinat e potrivit oricărui utilizator, indiferent de sexul acestuia, oferindu-i o utilizare plăcută și lesnicioasă. Șasiul e dintr-un aliaj de magneziu plăcut la atingere. Mai mult, am integrat un difuzor care nu reține praful! Căștile mele sunt de tip in-ear, sunetul în ele se aud excelent și au o putere de 20mW.

Display-ul meu generos de 5” HD IPS LCD permite o experiență vizuală de excepție utilizatorului, are un unghi larg de vizualizare și un contrast uimitor. Mi s-a încorporat touchscreen-ul in structura LCD-ului. Am preinstalată aplicația Gestures și se poate personaliza interfața cu diverse teme și font-uri, mie îmi stă bine oricum. Dispun de 16 GB memorie Flash care poate fi mărită printr-un card microSD de până la 128 GB.

Dacă nu v-am convins de perfecțiunea mea, aflați că dispun de o cameră de 13 MP cu LED Flash, produsă de Samsung! Ei bine, această cameră are integrate 4 lentile, dintre care una din safir, cu filtru antireflexie și filtru UV, pentru ca orice fotografie să devină operă de artă. Capturează imaginile chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Utilizatorul își poate face selfie-uri cu ajutorul camerei mele foto frontale, de 5 MP, punându-și în valoare zâmbetul. Îi pun la dispoziție multe funcții ale camerei foto: Touchfocus, HDR, Face detection, Gesture shot, Face beauty, Smile shot, Picture in picture mode, Motion track, Geotagging. Cu funcția Slow Motion, poate realiza clipuri extraordinare.

În plus, am funcția Face Beauty. Aceasta retușează imperfecțiunile și aplică diverse trucuri de înfrumusețare, făcând dintr-o fată oarecare o vedetă de cinema! Datorită mie, orice persoană e fotogenică! În plus, cu mine se pot realiza înregistrări video Full HD cu o calitate excepțională. Sunt tare, nu-i așa?!

În tot cazul, dacă sunteți bloggeri, fructificați șansa de a participa la campania de pe BlogAwards, unde mă puteți câștiga pe mine, un telefon Allview de ultimă generație, mândru că e român! 

Comments

comments

3 Comments

  1. Andreea 22/12/2015
    • Javra 22/12/2015

Leave a Reply

Read previous post:
Întotdeauna contează calitatea, nu cantitatea!

Unul dintre motto-urile companii este: „Cere o demonstrație”, pentru că numai așa îți poți da seama cât de valoarea produselor...

Close