Veniți, mă, s-a dat liber la moarte!

În sfârșit, a murit un român în lupta cu virusul chinezesc, spre ușurarea opiniei publice interne și internaționale. Păi ne băteau străinii obrazul: ditai nația democrată, liberă și independentă, să n-ai tu barem un mort, acolo, să le dai altora exemplu?! Veniți, mă, s-a dat liber la moarte!

Parcă îmi venea să-l spânzur pe idiotul ăla din MAI (nu revin, cazul e celebru), dar stăteam în cumpănă, fiindcă un întreg sat de romi (ca să nu le spun țigani, cum își zic între ei) a fost repopulat, prin întoarcerea lor la vatră (sau aia-i India?), spre spaima multor cetățeni cumsecade ai patriei. Cu toții se comportă de parcă n-ar fi auzit de coronavirus. Și de-aici pe cine să iau, cui să-i fac onoarea, că-s mulți? Dar acum, cu biata româncă din Republica Moldova, care a decedat la numai 60 de anl, mi-am zis că, gata, ăsta să fie singurul român căzut în războiul cu dragonul chinezesc. Am zis!

Sursa: aici

Comments

comments

Leave a Reply

Read previous post:
Unde găsești cea mai bună cafea de pe piață?

La Web Coffee există o gamă largă de cafea: boabe, măcinată, Instant, monodoze, filtru, capsule cafea, capsule/monodoze ceai, capsule ciocolată/cappuccino,...

Close