Moșule, ce darnic ești!

Sărbătorile de iarnă au început, lumea alergând cu frenezie după cadouri. Pentru unii, Moș Nicolae a fost cumsecade, dăruindu-le multe lucruri utile, frumoase sau… gustoase. Altora, Moșul nu le-a adus decât câte o nuielușă și era cătrănit, fiindcă lui, de fapt, îi place să dăruiască altceva. Oricum, cu toții sperăm ca de Crăciun să exclamăm: “Moșule, ce darnic ești!” și să fim înconjurați de cei dragi.

Mi s-a arătat Moș Crăciun și mi-a spus, sfătos:

– Uite, băiete, ți-am adus un televizor LED LG Smart TV 98UB980V. N-a încăput sub brad și l-am pus alături, că-i mai rotofei și decât mine. Se bate cu pumnul în piept că el e cel mai mare și cel mai tare televizor dintr-un magazin care are peste 25000 de produse. I se spune Barosanul. Se uita de sus la celelalte televizoare, cu diagonala lui impresionantă de 249 cm și compatibilitatea sa 3D. Redarea filmelor, muzicii și a fotografiilor de pe dispozitivele USB e o plăcere. Are USB 2.0 și 3.0…>

Moș Crăciun tuși, îl mângâie pe Barosan, după care reluă:

– E băiat bun, are multe calități. Are imaginea 4K UHD extrem de vie, cu niște culori excepționale și rezoluție 3840 x 2160 pixeli. Se laudă că performanțe ca ale lui n-are nimeni. Poate exagerează, nu știu precis. Dar sigur, fiind un Smart TV, are și internet. Pe deasupra, dispune de o ieșire a sunetului de 120 W, Dolby Digital la un sistem de boxe 5.2. O să te îndrăgostești de el!

– Îți mulțumesc, Moș Crăciun! Dar și anul trecut ți-au plăcut niște televizoare și mi-ai dăruit unul, pentru dormitor…

– Așa-i! Iar acesta e pentru livingul tău uriaș! Știi, ăsta-i cel mai tare magazin online, care comerializează zeci de mii de produse, acoperind o gamă largă a segmentelor IT, entertaiment, gaming, multimedia, telecomunicații și soluții de securitate, electrocasnice. Acolo mai găsesc seriozitate, rapiditate, siguranță, diversitate, comunicare cu specialiștii, calitate, un service excelent, prețuri mici, ba chiar și buyback! E normal să dăruiesc produse de acolo.

– Vai, Moșule, și ce darnic ești!

– Stai, că n-am terminat! Uite și un smartwach, desigur, direct de la magazin, fiindcă toate produsele sunt noi, sigilate, originale și au garanția specifică oferită de către furnizorul, producătorul sau distribuitorul oficial. Fii atent, vorbim despre 200 de branduri internaționale premium! Știu că-ți plac smartwach-urile, mi s-au dat referințe bune despre tine și-l meriți pe cel mai elegant dintre ele.

– Moșule, mă copleșești!

– Lasă, că în alți ani am fost mai zgârcit și acum recuperez! Bine, există alte gadget-uri de același fel foarte bune, dar acest Huawei Smartwach 42 mm carcasa era cel mai gălăgios și striga că el e cel mai elegant și mai performant produs. Într-adevăr, are tehnologie de ultimă oră, un design clasic interesant și diametrul mare, cum îți place ție.

– E splendid, Moș Crăciun!

– Așa-i și e rezistent la apă, din inox, are un ecran AMOLED de 1.4″ și rezistă la zgârieturi mulțumită ecranului din safir. Se conectează la telefon prin bluetoooth și e compatibil cu smartphone-urile care au sistem de operare iOS 8.2. și Android 4.3 sau versiunile ulterioare. Are un procesor Qualcomm Snapdragon 400, 512 MB memorie RAM și o capacitate de stocare de 4 GB…

Moș Crăciun își suflă nasul și reluă:

– În plus, are o baterie de 300 mAh și autonomia de până la două zile! Îți poți monitoriza ritmul cardiac, activitatea zilnică și vei primi notificările și apelurile telefonice instantaneu. Mai are barometru, giroscop etc.

– Moș Crăciun, îți sunt recunoscător, dar anul trecut mi-ai dăruit și un telefon inteligent elegant…

– Da, din același loc, fiindcă e magazinul meu preferat. Și niciodată n-ai avut nicio problemă cu produsele de aici. Dar fii atent la o chestie tare de tot! Se asigură service post garanție, iar dacă produsul a fost achiziționat de acolo, beneficiezi de jumătate din costul manoperei și constatarea gratuită; mai mult, ai și de extra-garanție la reparație!

– O să rețin, Moșule, dar mi-am cumpărat și eu de acolo un laptop și o tabletă care funcționează ireproșabil…

– Stai că-mi pierd șirul! În livingul tău încăpător a intrat și o masina de spalat! Ți-am adus o mașină Samsung Blue Crystal WW12H8400EW. Îmi tot făcea semne că e cea mai încăpătoare, cu capacitatea sa de 12 kg. Știi, e tăcută, nu i se aude motorul nici în faza de stoarcere, deși are până la 1400 rotații/minut. M-a încântat și că e din clasa energetică A+++…

– Moșule, tocmai voiam să-mi fac rate pentru o mașină de spălat!  Am nevoie doar de actul de identitate și pot face plata în maxim 60 de rate! Ba, în unele cazuri, pot să nu plătesc dobândă, depinde de cardul pe care îl posed…

– Nu mai ai nevoie! interveni Moș Crăciun. Sau, dacă vrei să mai cumperi ceva…

În clipa aceea a sunat ceasul deșteptător! Mi-a venit să-l arunc pe geam! Aveam un vis așa frumos… Moș Crăciun era darnic anul acesta. Dar dacă nu-i doar un vis, ci o premoniție? Dacă pe 25 decembrie mă trezesc cu toate aceste cadouri lângă brad? Eu vă urez ca Moșul să vă aducă tot ce visați, sănătate și bunăstare! Sărbători fericite alături de cei dragi!

Comments

comments

3 Comments

  1. Daniel 23/12/2015
  2. Javra 23/12/2015
  3. StropiDeSuflet 15/09/2018

Leave a Reply

Read previous post:
Ce fel de covoare preferați?

Am un vechi prieten în Roman, care s-a întors dintr-o călătorie în Casblanca, Maroc. Radu ne-a invitat pe mine și...

Close